fbpx

De-a lungul timpului ne-am bucurat de increderea si colaborarea mai multor companii.

Iata cativa dintre ei.

Industrie

VARD are noua facilitati de constructie a navelor la nivel mondial - 5 in Norvegia, 2 in România, 1 in Brazilia si 1 in Vietnam.

RAAL este un producator de sisteme complete de racire si schimbatoare de caldura realizate din aliaje de aluminiu si otel inoxidabil, in constructii brazate: radiatoare, racitoare de ulei, racitoare de aer, condensatoare si vaporizatoare, proiectate pentru agricultura, constructii, echipamente industriale si aplicatii auto.

Municipale

Societatea VITAL este operatorul care furnizeaza / presteaza servicii de alimentare cu apa si de canalizare in judetul Maramures.

Spalatorii Auto

Constructii

Quality Construct - ofera servicii de constructii, finisaje interioare/exterioare si instalatii. Determinarea echipei de la Quality Construct este de a oferi servicii de prima clasa, capacitatea de a inova si experienta in rezolvarea oricarui tip de problema

Transport

HAGERO ofera solutii complete pentru transportul marfurilor generale sau periculoase (ADR), a marfurilor supradimensionate, a camioanelor complete (FTL), si a proiectelor speciale, pe plan intern si international.

Service-uri Auto

Atp Exodus ofera o gama complexa de produse si servicii pentru autovehicule prin Centrele Autorizate de Vanzari si Service Mercedes-Benz, Opel, Suzuki, Mazda si MAN, divizia de Auto Rulate si nu in cele din urma, vanzari piese camioane.

Industria lemnului

Ghise Design realizeaza mobilier la comanda, de asemenea ofera servicii de: design, proiectare, montaj, garantie, exectuie, masuratori si consultanta.

Firme de curatenie

HOUSE KEEPING este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie. Firma se remarca prin profesionalism si adaptabilitate, prin dorinta de a reusi sa raspunda tuturor cerintelor, promptitudine, incredere, seriozitate, solutii eficiente, echipamente profesionale si detergenti ecologici specifici fiecarei suprafete in parte.

Industria alimentaraFirma Mariflor se mandreste cu 20 de magazine proprii deschise in tara, cu peste 100 de sortimente de produse variate, ce imbina retete traditionale consacrate cu cele moderne si cu o fabrica performanta de prelucrare si industrializare a carnii, dotata cu utilaje si instalatii de ultimă ora, ce corespund strandardelor calitatii si profesionalismului.

 SC MULTI LACT SRL care are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate si a brânzeturilor ,precum şi SC VAFE SUPER PROD SRL specializată în fabricarea muştarului de masă.

Ferme

Self Service