fbpx

Pompe de spalat cu presiune

Acționate de un arbore cotit, aceste pompe avansate utilizează trei pistoane ceramice pentru a oferi performanță și fiabilitate extraordinare. Cu presiuni între 100 bar și 500 bar și debite cuprinse între 9 L/min și 120 L/min, vei obține rezultate profesionale într-un timp record.

De ce să alegi pompele de spalat cu presiune River Company?

Curățenie absolută

Pompele de spălat cu presiune River Company asigură îndepărtarea eficientă a murdăriei și a petelor, conferind o curățenie absolută. Pentru curățarea teraselor, a fațadelor, a autovehiculelor sau a echipamentelor industriale, pompele noastre sunt partenerul ideal în lupta împotriva murdăriei.

Investiție pe termen lung

Pompele noastre cu presiune sunt ușor de utilizat și oferă rezultate excelente chiar și pentru cei mai pretențioși clienți. Cu tehnologia avansată și durabilitatea lor remarcabilă, aceste pompe de spalat cu presiune reprezintă o investiție pe termen lung în eficiența și performanța activităților de curățare.

Servicii de top River Company

Nu rata ocazia de a descoperi și alte produse și servicii de top oferite de River Company! Contactează-ne pentru mai multe detalii despre gama noastră completă de echipamente și accesorii pentru curățenie profesională.Indiferent de nevoile tale, suntem aici pentru a-ți oferi soluții superioare în curățenie și întreținere.

Contactează-ne

Lasă-ne un mesaj, iar echipa noastră va lua legătura cu tine.