fbpx
Solutii pentru profesionisti
Alegerea de succes pentru tine

Profesionalism

Incredere

Calitate


Cine suntem?

Infiintata in 1999 societatea RIVER COMPANY SRL dezvolta o activitate legata de echipamentele pentru curatenie industriala. In cadrul acestui domeniu al curateniei industriale se pot identifica mai multe ramuri cu echipamente dedicate acestora, cum ar fi, aparate pentru spalatoriile de autoturisme si autocamioane, aparate pentru spalat si igienizat in ferme si abatoare, echipamente de hidrosablare in industria navala sau in constructii.Inca de la infiintare am ales sa urmam calea calitatii astfel incat acest lucru sa ne recomande.Ne bazam pe experienta acumulata de-a lungul anilor precum si pe cea a partenerilor nostri.


De ce sa ne alegi?

Detinem cele mai bune pompe industriale de inalta presiune din industria de curatare din Romania. Pentru mai mult de 15 de ani, numele River Company a insemnat: Integritate, Calitate si Profesionalism. 

Acum ne-am extins aria de activitate inclusiv la producerea echipamentelor de spalare cu presiune, a celor de decolmatarea precum si a celor de hidrosablare cu presiune pana la 500 bar

Durata lunga de viata, intretinerea minima si fiabilitatea ridicata sunt performantele normale ale pompelor si echipamentelor de curatare industriala.
Fiecare componenta a pompelor de inalta presiune este proiectata cu atentie si testata pentru a depasi cerintele riguroase ale industriei de curatare.Infiintata in anul 1999 firma dezvolta o activitate legata de echipamentele pentru curatenie industriala, spalatoriile auto si pompe de presiune. Acum ne-am extins aria de activitate si asupra echipamentelor de spalare cu mare presiune, respectiv echipamente de hidrosablare utilizate la aplicatii multiple, chiar si la taierea betonului.

Pompele si accesoriile de la River Company sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii: pentru curatarea autovehiculelor, masinilor agricole si de gradinarit, masinilor industriale, barci, aeronave. Curatarea si igienizarea in industria alimentara, in industria chimica, etc.


Testimoniale

Florin 

Colaborarea dintre firmele noastre e veche, poate mai bine de sapte ani. Calitatea produselor noastre depinde si de curatenia realizata de echipamentele construite de River. Piesele de schimb sunt mereu pe stoc si ajung la noi in Gherla de pe o zi pe alta. Buna comunicare dintre mecanici rezolva, uneori la telefon, defectele minore.
Companie: Mariflor

Robi

Pentru mine e importanta relatia de prietenie ce s-a stabilit. Pot pleca linistit in concediu pentru ca firma River Company imi va rezolva orice problema. Conteaza foarte mult ca o masina de interventie iti poate ridica aparatul si apoi sa ti-l aduca.
Companie: DUO SENTI

Marius

Este un raport corect intre calitate si pret. Piesele, service-ul au un pret corect. Imi place ca de multe ori se rezolva la fata locului.
Companie: Enjoy