fbpx

Boilere industriale Mazzoni

,,Omul gospodar își face vara sanie și iarna căruță.”
Așa spune un popular proverb românesc.

Suntem la început de toamnă, am început să ne pregătim pentru sezonul rece. Facem loc în atelierul RiverCompany pentru boilerele produse de către compania din Italia: #Mazzoni.

Suntem distribuitori și colaboratori Mazzoni. În cele ce urmează o să vă prezentăm beneficiile boilerelor marca Mazzoni.

Aparatele profesionale produse de Mazzoni sunt optime pentru uz industrial și se remarcă prin:

  • Materialele de calitate folosite și investițiile în studii tehnologice pentru a produce aparate eficiente și durabile;

  • Cei 50 de ani de experiență și existență Mazzoni au permis perfecționarea continuă a boilerelor și adaptarea la cerințele clienților;

  • Respectul pentru mediu. Compania italiană și-a adaptat producția la normele europene: cu emisii scăzute de zgomot și fum din cazane.

Boilere Mazzoni sunt profesionale, se folosesc în combinație cu o pompă cu presiune. Boilerele Mazzoni le puteți folosi în industria lemnului, la fermele de animale sau pe platforme industriale.

Boilerele vă oferă avantajul a spăla cu apă caldă cu presiune în ferme, silozurile, utilajele etc. Spălarea cu apă caldă la înaltă presiune este soluția viabilă pentru curățare temeinică în sezonul rece.

Spălarea cu apă caldă iarna este mai eficientă prin consumul mai mic de apă, timpul semnificativ mai scurt pentru curățare față de situația în care s-ar spăla cu apă rece și nu în ultimul rând le ușurați condițiile de muncă angajaților dvs.

Mazzoni propune soluții viabile printr-o varietate de sistemele de încălzire: Boilere pe Motorină, Boilere pe Gaz, Boilere cu panou Electric, precum și boilere mici, medii sau mari.

Luați legătura cu noi pentru a alege aparatul adecvat nevoilor afacerii dvs!

Email: office@rivercompany.ro | telefon 0744 693 616.

Mai jos vă prezentăm câteva dintre modelele de boilere pe care le putem aduce prin comandă.

Vă oferim, la cerere, și serviciul de montaj și consultanță. Vă consiliem pentru a alege cea mai potrivită variantă pentru nevoile afacerii dvs.

Boilerele Mazzoni sunt un prototip unic pe piață. Se deosebesc de alte boilere prin consumul redus de motorină, flexibilitate, capacitatea mai mare a boilerului, grija pentru mediu prin emisii scăzute de gaze.

Boiler pe gaz

Cazanul este dotat cu un panou de comandă cu: întrerupător pornit / oprit, control flacără, termostat, buton pentru controlul debitului și al presiunii apei, controlul gazului (dublă presiune), control ventilație (presiune) și contactor.

Puteți opta pentru model mic, mediu sau mare. Mai multe detalii despre boilerele pe gaz și caracteristicile tehnice puteți citi aici.

Boiler Mazzoni industrial pe Gaz

 

Boiler Diesel

Mic (15 l), mediu (25 l) sau mare (40 l), cazanele pe motorină au o bobină care este proiectată pentru încălzirea apei într-un mod eficient, cu un consum minim de combustibil.

Carcasa și arzătorului sunt din oțel inoxidabil. Camera de ardere este izolată în exteriorul boilerului pentru un plus de siguranță.

Despre caracteristicile tehnice, consumul de combustibil și alte informații despre boilerele Diesel puteți citi aici.

 

Boiler cu panou electric Cazan Diesel de 15 l, 25 l sau 30 l.

Panoul electric este dotat cu: comutator de debit, comutator de nivel, termostat, comutator de presiune, contactor, afișaj contor ore și semnalizare lumini LED, supapă de siguranță (500 bar, opțional).

Despre caracteristicile tehnice, consumul de combustibil și alte informații despre boilerele cu panou electric puteți citi aici.

 

Pentru ofertă sau pentru a comanda boilerele Mazzoni vă rugăm să ne contactați fie telefonic 0262-226202, 0744-693616, fie prin e-mail office@rivercompany.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • in News
  • |
  • 11 septembrie 2019